Fiók és adatok törlése

OutMates · app.outmates

1. Törlés az alkalmazásból

Ha be tudsz jelentkezni, ez a leggyorsabb út: Beállítások → Fiók → Fiók törlése. A törlés azonnal megtörténik és nem visszavonható.

Beállítások megnyitása

2. Törlés kérése, ha nem tudsz bejelentkezni

Írj a lenti címre a fiókhoz tartozó email-címről. A kérést 30 napon belül teljesítjük, és a teljesítésről visszaigazolást küldünk. Ha nem a regisztrált címről írsz, további azonosítást kérhetünk — ez azért szükséges, hogy más ne tudja töröltetni a te fiókodat.

info@outmates.app

Mi kerül törlésre

  • •profil és profiladatok (név, születési dátum, város, bemutatkozás)
  • •profilképek és feltöltött fotók (a tárolóból is)
  • •meghirdetett programok és a hozzájuk tartozó találkozási pontok
  • •jelentkezések és értékelések
  • •chat-üzenetek és chat-tagságok
  • •mentett programok és keresések
  • •értesítési beállítások és push-eszközazonosítók

Mi marad meg, és miért

  • •egy törlési napló-bejegyzés, amely az email-címed egyirányú (SHA-256) lenyomatát tartalmazza — ez bizonyítja, hogy a törlés megtörtént, és nem alkalmas a személyed visszaazonosítására (GDPR 5. cikk (2))
  • •moderációs döntések, amennyiben jogi kötelezettség vagy folyamatban lévő eljárás miatt meg kell őrizni őket

A megőrzött elemek nem tartalmaznak olyan adatot, amely alapján visszaazonosítható lennél.

Adataid letöltése törlés előtt

A törlés nem visszavonható. Ha meg szeretnéd tartani az adataidat, töltsd le őket előbb — Beállítások → Adatvédelem → Adataim letöltése.